Ontstoppen Zwolle

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Zwolle

Ontstoppen Zwolle? Niemand zit er op te wachten: een gootsteen die niet meer doorspoelt of een riool dat helemaal verstopt zit. U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Het team van Ontstoppingsbedrijf Zwolle staat voor u klaar!

Op deze pagina kunt u diverse methodes vinden waarop u mogelijk zelf uw riool of afvoer kunt ontstoppen. Wilt u u verstopping liever laten verhelpen door een ervaren ontstopper? Dit snappen wij goed. Onze monteurs staan voor u klaar!

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopping? Bel nu vrijblijvend met 038 202 31 94 om uw klus te bespreken met onze collega. Ontstoppen Zwolle staat voor u klaar om u van uw verstoppingen af te helpen!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Zwolle

Services

Ontstoppingsbedrijf Zwolle

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

038 202 31 94

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Zwolle. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Zwolle.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Zwolle en omstreken

Ontstoppingsdienst Zwolle

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool of afvoer? Ontstoppingsbedrijf Zwolle wilt u hier graag bij helpen!
Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in het riool, toilet, douche, gootsteen of bad. Daarnaast helpt onze loodgieters u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolreinigingen, rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u terecht bij Ontstoppingsdienst Zwolle.

Wij zijn werkzaam in en rondom Zwolle. Wij brengen geen voorrijkosten. Het maakt niet uit of u in Zwolle of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Heeft u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Zwolle nodig? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken op 038 202 31 94.

Zwolle Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Zwolle

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Zwolle
Afvoer Ontstoppen Zwolle

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

Elke verstopping is anders. Dit maakt het soms lastig om te bepalen of u daadwerkelijk te maken hebt met een verstopping. U kunt een verstopping op diverse manieren herkennen:
  • Het toilet loopt niet goed door.
  • Er blijft water in de gootsteen staan.
  • Het water in de wastafel loopt traag weg.
  • Er hangt een nare rioollucht in huis.
  • Er komt een borrelend geluid uit de afvoer.

Wanneer u één van deze voorbeelden herkent, is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping.

Veel verstoppingen zijn lastig te verhelpen wanneer u niet beschikt over de juiste apparatuur, opleiding en kennis. De ontstoppers van Ontstoppingsdienst Zwolle raden u daarom ook aan om beheerst te werk te gaan wanneer u de verstopping zelf wilt ontstoppen. U wilt voorkomen dat u schade aanricht aan uw riool of afvoer.

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

Het merendeel van de verstoppingen begint als een kleine ophoping van vuil. Hier is aan het begin nog niks van te merken. We zien vaak dat deze ophoping ontstaat doordat afval, vet, haren, etensresten of andere voorwerpen in de afvoer terecht komen.
Deze kleine ophoping breidt zich alsmaar verder uit, totdat hij zo groot is dat het water geen doorgang meer kan vinden. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Wanneer een riool verslecht of verouderd is, wordt de kans op verstoppingen aanzienlijk vergroot. De riolen van oudere huizen zijn aangelegd met gresbuizen. Gres is een stof waar boomwortels relatief gemakkelijk binnendringen.

De boomwortels blokkeren de doorgang van het water en vuil. Op die manier ontstaat er een vaak een erg hardnekkige verstopping, die alleen te verhelpen is door het vervangen van het gehele riool.

Uiteraard zorgt een riool dat niet op de juiste manier is aangelegd ook voor meer problemen in het riool. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er onnodige hoeken en bochten in een riool zitten of dat twee buizen niet mooi op elkaar aansluiten.

Denkt u dat u te maken heeft met een verstopping? Neem dan snel contact op met Ontstoppingsbedrijf Zwolle via 038 202 31 94.

Zwolle Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Zwolle
Zwolle Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Zwolle

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Veel mensen willen zo snel mogelijk van hun verstopping af. Daarom proberen sommige mensen zelf hun verstopping te ontstoppen.

Wanneer u een verstopping wilt ontstoppen, is het van belang eerst te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Zit de verstopping aan het begin van de afvoer in de zwanenhals of zit hij heel diep in het riool?

Zodra u de verstopping gevonden hebt, moet u zich afvragen wat de oorzaak van de verstopping is. Een verstopping die is ontstaan door een ophoping van vet moet u op een andere manier ontstoppen dan een verstopping die is ontstaan door vastzittend geurblokje dat in de wc is gevallen.

Wilt u uw riool of afvoer liever laten ontstoppen door een ervaren ontstopper? Wij snappen dit goed. Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zwolle op 038 202 31 94.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Het is soms lastig om een goede manier te kiezen waarop u uw verstopping kunt verhelpen.
De loodgieters van Ontstoppingsdienst Zwolle hebben een selectie gemaakt van de beste methodes en die hieronder voor u toegelicht!

Lukt u het niet om de verstopping zelf te verhelpen? Of wilt u misschien wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zwolle.

Het is ook goed mogelijk dat u ervoor kiest om deze klus uit te besteden aan een professional. Dat begrijpen wij goed. In dat geval kunt u contact opnemen via Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zwolle op 038 202 31 94.

Zwolle Ontstoppingdienst
Zwolle Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Zwolle
Wc Ontstoppingsdienst Zwolle

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

Wanneer u een verstopping wilt verhelpen, is het gebruik van een ouderwetse plopper zeker een aanrader. 

Naast dat het risico op schade erg laag is, is dit ook een goedkope en eenvoudige manier om uw verstopte afvoer te ontstoppen.

Om te beginnen moet u ervoor zorgen dat uw plopper flexibel wordt. Hierdoor sluit de plopper beter aan op de afvoer. Dit doet u eenvoudig door de plopper een tijdje onder een warme kraan te houden. Laat vervolgens een laagje water in uw verstopte wc lopen.

Zet de plopper op de wc en beweeg deze op en neer. Door deze handeling ontstaat er zuigkracht, waardoor de verstopping los kan komen van de leiding.

Vaak is de verstopping niet verholpen na één keer ploppen. Daarom raden we u aan dit een aantal keer te herhalen. Wanneer de verstopping los is gekomen, raden wij u altijd aan om deze nog even door te spoelen met emmer met warm water.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Zit de verstopping in een afvoer als een gootsteen, wastafel of doucheputje? Dan is soda zeker een goede ontstoppingsmethode.
De praktijk heeft al meerdere keren uitgewezen dat een ontstopping met soda (zuiveringszout) goed werkt wanneer uw afvoer verstopt zit door een ophoping van vet.

Dit doet u als volgt. Vul een emmer met warm water en gooi hier zuiveringszout bij. Giet dit samen langzaam in de verstopte afvoer. U krijgt het beste resultaat wanneer u dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wij raden we u aan de soda eerst aan te mengen met azijn. Dit versterkt de werking van het zout. Dit doet u eenvoudig door een klein glas te vullen met azijn.

Gooi hier vervolgens soda bij en roer dit even door elkaar. Gooi dit mengsel daarna in de verstopte afvoer. Ook dit moet een tijdje intrekken.

Zwolle Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Zwolle
Zwolle Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Zwolle Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Wanneer u te maken hebt met een hardnekkige verstopping in uw riool, is het gebruik van een ontstoppingsveer een mogelijke methode.
De ontstoppingsveer kunt u gebruiken wanneer er bijvoorbeeld een prop restafval zich bevindt in het riool. U kunt deze veer zowel online als in de lokale bouwmarkt kopen.

Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht. Wanneer het uiteinde van de veer de verstopping bereikt heeft, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer.

Pas wel op: doe dit rustig en beheerst om schade te voorkomen. Haal vervolgens de ontstoppingsveer uit de afvoer.

Op het moment dat dit gelukt is, is het verschil direct te merken. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten.

Stroomt het water goed door? Dan is uw rioolverstopping verholpen. Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Het gebruik van een hogedrukreiniger kan zeker helpen bij het ontstoppen van een verstopping in het riool of afvoer. Tevens is dit wel een manier waar ook risico’s bij komen kijken.
Ontstoppingsbedrijf Zwolle raadt u aan eerst andere methodes te gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een ontstoppingsveer, plopper of soda. Andere methoden zoals een plopper, veer of het gebruik van soda zijn veiliger, probeer dus eerst deze uit.

Hebben de andere methodes geen effect gehad en wilt u aan de slag gaan met een hogedrukreiniger? Dan is het van cruciaal belang dat u zorgvuldig en professioneel te werk gaat. U wilt natuurlijk geen schade aanrichten aan uw afvoer of het probleem groter maken.

Stop het uiteinde van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de verstopte afvoer. Hierna spoelt u de afvoer ongeveer drie minuten flink door. Wanneer u al snel merkt dat er geen beweging komt in de verstoppingen, stop dan met spuiten.

Riool Ontstoppingsbedrijf Zwolle
Zwolle Ontstoppingbedrijf
Zwolle Riool Verstopt
Zwolle Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

Veel winkels bieden chemische ontstoppingsmiddelen aan. Ontstoppingsdienst Zwolle raadt deze producten af.
Deze middelen bevatten namelijk chemicaliën die uw riool of afvoer kunnen aantasten. Deze chemicaliën hebben namelijk een bijtende werking. Ook vervuilt u hiermee onnodig het water dat uiteindelijk in het hoofdriool komt.

Wilt u uw verstopping nou laten verhelpen door een professional met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zwolle op 038 202 31 94. Onze monteurs komen u graag helpen!

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Is het u nog niet gelukt om uw riool ontstopt te krijgen? Neem dan gerust contact op!

De vakmannen van Ontstoppingsdienst Zwolle hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.

Onze gecertificeerde vakmannen beschikken over speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Voor spoedgevallen kunt u Ontstoppingsbedrijf Zwolle 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch contact opnemen.

Onze service staat centraal en wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Zwolle via 038 202 31 94.

Zwolle Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Zwolle

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Zwolle
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Zwolle rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 038 202 31 94

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Zwolle

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Zwolle

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zwolle!

Afvoer Ontstoppen Zwolle

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Zwolle

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Zwolle

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Zwolle

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Zwolle

Ontstoppingsbedrijf Zwolle is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zwolle via 038 202 31 94.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Zwolle te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Zwolle, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 038 202 31 94.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja dat kan door zo snel mogelijk te bellen naar 038 202 31 94.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Geen enkele verstopping is hetzelfde. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?

U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 038 202 31 94.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 038 202 31 94.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Zwolle uit?

Ontstoppingsbedrijf Zwolle ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Zwolle bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Zwolle en omstreken. Waar u ook woont in Zwolle, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!