Riool Ontstoppen 
Zwolle

Wij ontstoppen uw riool!

Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Zwolle

Riool Ontstoppen Zwolle? Komt het water via wastafel omhoog op het moment dat u de wc doorspoelt of hoort u een borrelend geluid uit uw afvoeren?

Dan is de kans groot dat er sprake is van een verstopping in uw riool. In de meeste gevallen zijn verstoppingen in riolen lastig te verhelpen.

We begrijpen dat u waarschijnlijk niet de kennis of het materiaal in huis hebt om zelf uw riool te ontstoppen. Gelukkig beschikt Ontstoppingsbedrijf Zwolle over professionele apparatuur om elke verstopping te verhelpen.

Wij raden u aan zo snel mogelijk actie te ondernemen. Des langer u wacht, des groter de problemen worden. Maak daarom vandaag nog een afspraak met Ontstoppingsdienst Zwolle.

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Zwolle zodat u zeker weet dat uw verstopping wordt verholpen! Riool Ontstoppen Zwolle staat voor u klaar! Neem contact op via 038 202 31 94.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Riool Ontstoppingsdienst Zwolle

Services

Ontstoppingsbedrijf Zwolle

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

038 202 31 94

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Zwolle. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Zwolle.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Ontstoppingsdienst Zwolle

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool en wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? Ontstoppingsbedrijf Zwolle wilt u hier zeker graag bij helpen!
Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. U kunt bijvoorbeeld denken aan verstoppingen in het riool, toilet, douche, gootsteen of bad.

Daarnaast helpt onze loodgieters u ook bij leidingbreuken of verzakkingen in het riool. Ook wanneer uw rioolreinigingen, rioolvervangingen en rioolinspecties moet worden kunt u bij ons terecht.

Ons werkgebied omvat heel Zwolle en omstreken. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening bij onze werkzaamheden. Het maakt niet uit of u in Zwolle of daar net buiten woont, wij komen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te verhelpen!

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Zwolle inschakelen? Neem gerust contact op om een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken op 038 202 31 94.

Riool Ontstoppen Zwolle
Zwolle Gootsteen Verstopping

Jaren Ervaring

Loodgieter Ontstoppingdienst Zwolle
Zwolle Riool Ontstoppen

Tot stand komen

Hoe ontstaan rioolverstoppingen?

Een verstopping ontstaat vaak geleidelijk over de tijd. In sommige gevallen kan dit proces maanden duren.
Een verstopping begint vaak met een kleine ophoping van vuil. Hier is aan het begin nog niks van te merken. We zien vaak dat deze ophoping ontstaat doordat afval, vet, haren, etensresten of andere voorwerpen in de afvoer terecht komen.

Deze kleine ophoping van vuil wordt alsmaar groter en groter, tot het moment dat de ophoping zo groot is dat er geen water meer langs kan. Op dit moment zit uw riool of afvoer volledig verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.

Op het moment dat een riool verslecht of verouderd is, zal de kans op verstoppingen en andere problemen vergroot worden. De riolen van oudere huizen zijn aangelegd met gresbuizen.

Gres is een stof waar boomwortels relatief gemakkelijk binnendringen. De boomwortels blokkeren de doorgang van het water en vuil. Op die manier ontstaat er in veel gevallen een vaak een hardnekkige verstopping.

Tegenwoordig worden rioolbuizen gemaakt van kunststof. Kunststof is veel sterker dan gres. Dit zorgt ervoor dat boomwortels veel lastiger het riool binnen kunnen komen en u dus minder vaak last heeft van verstoppingen.

Heeft u te maken met een verstopping in uw riool? Wij komen graag langs om deze te ontstoppen! Neem contact op met Ontstoppingsbedrijf Zwolle op 038 202 31 94.

Doe het zelf!

Zelf uw riool ontstoppen

Wanneer u zelf uw riool wilt ontstoppen, is het van belang eerst erachter te komen waar de verstopping zich bevindt, zodat u vervolgens uw ontstoppingsmethode kunt kiezen.
Op het internet worden tientallen manieren genoemd waarop u mogelijk uw verstopping kan verhelpen. Het wordt hierdoor moeilijk om een effectieve manier te kiezen.

Wilt u uw riool liever laten ontstoppen door een loodgieter met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zwolle om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken!

De eerste stap bij het ontstoppen, is het achterhalen waar de verstopping zit. Dit is in sommige gevallen lastig vast te stellen.

Hoort u een vreemd geluid uit de wastafel in de badkamer wanneer u de douche aanzet? Of zijn er meerdere afvoeren die niet doorlopen? Dit zijn voorbeelden die duiden op een verstopping in het riool.

Ook is het mogelijk dat er een specifieke afvoer verstopt is geraakt. In dit geval kunt u in iedere afvoer een emmer water leeg gieten. Op het moment dat het water in de afvoer blijft staan, weet u dat die afvoer verstopt zit.

Er zijn diverse manieren waarop u een rioolverstopping kunt ontstoppen. De monteurs van Ontstoppingsbedrijf Zwolle hebben er een aantal voor u onder elkaar gezet!

Lukt het niet om de bron van de verstopping op te sporen of wilt u dit liever uitbesteden aan professionele riool ontstoppers? Dat is geen probleem. Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Zwolle via 038 202 31 94 om uw situatie te bespreken met onze collega.

Zwolle Wc Verstopt
Riool Verstopt Zwolle
Ontstoppingsdienst Zwolle
Riool Ontstoppen Zwolle Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Wanneer u te maken heeft met een hardnekkige riool verstopping, kunt u deze proberen te ontstoppen met een ontstoppingsveer.
Een ontstoppingsveer is gemaakt van staal. De veer is dun en flexibel, wat ervoor zorgt dat u deze gemakkelijk door de afvoer kan duwen. Duw de veer zo diep de afvoer in, dat u de riool verstopping bereikt. Op het moment dat u de verstopping bereikt hebt, kun u de blokkade losmaken door aan de veer te draaien, duwen en trekken.

Wanneer er bochten in de afvoerleiding zitten, is het mogelijk dat u even moet duwen en/of trekken. Wij raden u aan om dit heel voorzichtig te doen. Hiermee voorkomt u dat u schade aanricht aan de afvoer of het riool.

Hogedrukreiniger

Rioolverstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is zeer krachtig en effectief, maar tevens ook risicovol. Omdat er veel kracht staat op het water uit de spuit, is de kans op schade ook aanwezig. Wanneer u niet goed te werk gaat, kan dit resulteren in een overstroming in uw badkamer of keuken.
Wilt u het toch proberen om zelf uw riool te ontstoppen met een hogedrukreiniger? Doe dit dan als volgt. Druk de hogedrukreiniger dan zo ver mogelijk de rioolbuis in. Spoel de leiding vervolgens een aantal minuten goed door.

Wanneer u al snel merkt dat er geen beweging komt in de verstoppingen, blijf dan niet doorspuiten. De kans is groot dat er dan helemaal geen beweging in te krijgen is. Op het moment dat u dan toch doorgaat, is de kans aanwezig dat u schade aanricht of de verstopping nog hardnekkiger maakt.

Afvoer Ontstoppingsbedrijf Zwolle
Zwolle Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Zwolle
Ontstoppen Riool Zwolle

Soda

Verstopt riool ontstoppen met soda

U kunt uw verstopte riool ook ontstoppen door gebruik te maken van soda, ook wel zuiveringszout genoemd. Soda heeft een ontvettende werking op de leidingen. Vet- en andere vuilresten laten hierdoor los van de wanden van de afvoer, waardoor de verstopping los kan komen.
Hoe doet u dit? Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de leiding met kokend water door. De vuilresten zouden nu los moeten laten van de afvoerwand. U krijgt het beste resultaat wanneer u dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Voor een nog sterker effect, raden we u aan de soda eerst aan te mengen met azijn. Dit doet u door een klein glas te vullen met azijn. Gooi hier vervolgens soda bij en roer dit even door elkaar. Gooi dit mengsel daarna in de verstopte afvoer. Ook dit moet een tijdje intrekken.

Wees voorzichtig

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Op het internet zijn veel chemische ontstoppingsmiddelen te vinden. Wij raden het gebruik van deze chemische ontstoppingsmiddelen af.
We zien regelmatig dat mensen hun verstopping proberen te ontstoppen met deze ontstoppingsmiddelen. Echter kunnen deze middelen hard worden en gaan klonten.

Daarnaast bevatten veel van deze middelen bepaalde chemicaliën die een bijtende werking kunnen hebben op uw riool of afvoer. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast.

Ook vervuild u het rioolwater door het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen. Wij raden u aan om gebruik van deze middelen voor het riool ontstoppen te voorkomen.

Ontstoppen Wc Zwolle
Zwolle Ontstoppen Afvoer
Zwolle Ontstoppen Gootsteen
Gootsteen Ontstoppen Zwolle

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Wil het niet lukken zelf uw riool te ontstoppen? Schakel onze hulp dan direct in! De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Zwolle hebben jaren ervaren in het snel ontstoppen van riolen.
Daarnaast beschikken zij over een VCA-diploma en speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping teniet kunnen doen. Ontstoppingsbedrijf Zwolle staat 24 uur per dag klaar om u te helpen bij het oplossen van uw rioolproblemen.

Wij berekenen geen voorrijkosten. Onze service staat centraal en wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Zwolle via 038 202 31 94.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Zwolle
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Zwolle rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 038 202 31 94

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Zwolle

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Zwolle

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Zwolle!

Afvoer Ontstoppen Zwolle

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Zwolle

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Zwolle

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Zwolle

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Zwolle

Ontstoppingsbedrijf Zwolle is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Zwolle via 038 202 31 94.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Zwolle te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Zwolle, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 038 202 31 94.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja dat kan door zo snel mogelijk te bellen naar 038 202 31 94.

Wanneer u denkt dat de verstopping vanzelf is weggetrokken, raden we u aan om uw situatie te bespreken. In veel gevallen zien we dat de verstopping voor even weg is, maar later terugkeert.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?

Bij het maken van de afspraak wordt een tijdblok met u afgesproken. In dit blok zal de monteur bij u aan de deur komen.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Geen enkele verstopping is hetzelfde. In de meeste gevallen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te verhelpen.

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?

Elke verstopping is anders. Zo ook de kosten.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?

U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar een contactloze betaling via pin. Dit is het snelst, simpelst en het veiligst!

Ontvang ik een factuur?
Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 038 202 31 94.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 038 202 31 94.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Zwolle uit?

Ontstoppingsbedrijf Zwolle ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Zwolle bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Zwolle en omstreken. Waar u ook woont in Zwolle, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!